Haberler ve Takvim

Başvuruların değerlendirilmesi

23 Ekim 2023

Başvuru sonuçlarının ilanı

YTÜ Burs Koordinatörlüğü İletişim Bilgileri:

Ofis: YTÜ Davutpaşa Kampüsü, Taş Bina A-1024

Tel  :   0 212 383 31 85

E-mail : bursburosu@yildiz.edu.tr

YTÜ Burs Koordinatörlüğü Yönergesine göre burs alamayacak öğrenciler :

a) AGNO'su 2'nin altında olanlar

b) Normal öğrenim süresini aşmış olanlar (Lisansta 9.yarı yıl ve üstü,vb)

c) Hazırlıkta bekleyenler

d) Kaydı silinenler

e) 25 yaşını doldurmuş olanlar

Önemli Hususlar:

• Online burs başvurunuzu sayfamızdaki belirteceğimiz linke girerek kayıt sistemi üzerinden yapınız. Burs başvurusu esnasında öğrenciler değerlendirme için ihtiyaç duyulan belgeleri sayfaya yükleyeceklerdir.
  • Online başvuru sisteminin sadece duyurulan tarihler arasında açık olacağını tekrar hatırlatmak isteriz.
  • Online formu eksiksiz doldurmanız ve istenen belgeleri eksiksiz olarak yüklemeniz gerekmektedir. Başvuruyu tamamla seçeneği ile başvurunuz sisteme kaydedilecektir.
  • Eksik/uygunsuz belge yüklenmesi durumunda mail kanalı ile tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. İki iş günü içerisinde uygun belgeyi yüklemeniz istenecektir. Başvuru için gerekli belgelerini tamamlamayan öğrencilerin başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.
  • Yüklenemeyen belge varsa gerekçesini belirten dilekçeyi ilgili yere istenen evrak olarak yükleyiniz.
  • Sistemden kaynaklanabilecek bir hata durumunda lütfen başvurunun son gününü beklemeden Burs Koordinatörlüğü ile iletişime geçiniz.